Sök
  • RättHudvård

Krämen som återfuktar rejält

Uppdaterad: 30 sep 2020

Innehåller reklam genom annonslänkar för MEDS

Clinic Cream är Decubals flaggskepp och chansen är stor att ni har eller har haft den hemma, om inte sett den på apoteket. Den är en rejäl återfuktare med hela 38% fetthalt. Den höga fetthalten kommer från lanolin vilket liknar talgen i människans hud. Lanolin är inte bara lämplig i hudvård då den har en hög fetthalt utan fettet har en hög förmåga att binda fukt till huden. Clinic cream innehåller även glycerin som också absorberar och binder fukt som förbättrar hudbarriären. Dessa två ingredienser som liknar människans egna naturliga ämnen gör Decubal basics kräm bra förr torr och känslig hud.

Skonsam för hela familjen

Astma & Allergiförbundet rekommenderar decubal clinic cream pågrund av att den inte innehåller varken färgämnen, parfym eller parabener (konserveringsmedel). Därför kan den användas av hela familjen och användas både på hela kroppen och i ansiktet.


Perfekt för extra utsatta områden

Det finns dem som tycker att krämen upplevs som lite för fet och därför inte sjunker in tillräckligt fort. Det går att använda den som komplement till sin vanliga lotion. Exempelvis blanda ut tillsammans med annan mindre fet lotion eller punktbehandla på dem ställen där det behövs extra återfuktning. Clinic cream passar därför även för dem flesta med torr hud.


Positivt

+ Binder fukt för att stärka hudbarriären

+ Hög fetthalt för punktbehandling/bland ut

+ Rekommenderas av Astma & Allergiförbundet

+ Använder naturliga ämnen

+ Kan användas både på kropp och ansikte


Negativt

Kan upplevas som för fet

Läs mer och köp här
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

OM OSS

Vi finns här för att hitta och rekommendera de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden, allt i en lättanvändlig hemsida.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Håll dig uppdaterad

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

© 2020 by Going Places.