Sök
  • RättHudvård

Hudkrämen för hela familjen

Uppdaterad: 30 sep 2020

Innehåller reklam genom annonslänkar för MEDS

Storsäljare genom hela Sverige Minderm från ACO känner nog de flesta igen, framförallt småbarnsföräldrar som brottas med de ungas torra och fnasiga hud.

Denna kräm är lätt att smörja in och kladdar inte vilket passar både lekfulla barn på språng och vuxna. För den som kanske är känslig mot karbamid i ACO´s andra favorit canoderm så är miniderm ett bra alternativ, då den innehåller 20% glycerol. Glycerol återfuktar och förbättrar effektivt hudbarriären genom att binda fukt till den fnasiga och torra huden.


Miniderm kommer i flera smidiga förpackningar, dels pumpen för badrummet efter duschen och en smidig 100g tub som man kan ha med sig i väskan. Miniderm är utvecklad för barn och är mild och skonsam mot huden vilket kliniska studier visar. Många associerar därför den just som en kräm för barn, men eftersom den är utvecklad för att vara mild och skonsam passar den därför de flesta med torr hud, speciellt de känsliga. Det blir därför självklart varför den är en toppsäljare i Sverige. En lättaplicerad kräm som lämnar minimalt kladd, effektivt återfuktar torr hud och är mild och skonsam mot både de yngre och äldres hud.


Fördelar

+ Lätt applicerad och kladdar inte

+ Återfuktar effektivt torr och fnasig hud

+ Flera olika smidiga förpackningar

+ Mild och skonsam

+ Hela familjen kan använda den


Nackdelar

Inga nackdelar

Läs mer och köp här 
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

OM OSS

Vi finns här för att hitta och rekommendera de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden, allt i en lättanvändlig hemsida.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Håll dig uppdaterad

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

© 2020 by Going Places.