Sök
  • RättHudvård

Effektivastekrämen på marknaden

Uppdaterad: jan 10

Innehåller reklam genom annonslänkar för MEDS

Om du inte redan hört talas om den är det värt att läsa denna artikeln. Den gör skillnad, och det är bevisat i studie efter studie. Canoderm Karbamid kräm från ACO är den kräm som flest personer som lider av torr hud i Sverige får utskrivet utav läkare. Det som framförallt gör Canoderm så speciellt är att den innehåller ämnet karbamid vilket är kroppens naturliga fuktbindare och brist på den är den största orsaken till torr hud.

Vinner över andra Karbamidkrämer

Canoderm är inte enbart en vinnare tack vare karbamid, då det finns flera olika krämer på marknaden som använder det. En studie där Canoderm jämfördes med en annan kräm innehållande Karbamid visar att Canoderm stärker hudensbarriären och den andre försvagade den. Vilket påvisar att karbamid inte enbart är den viktigaste faktorn till en bra kräm utan hela sammansättningen.


Canoderm bygger upp hudbarriären, minskar torrheten och klåda samt minskar dagar med eksem. ACO har verkligen lyckats tagit fram den ultimata hudkrämen för både dem med torr hud och och dem med eksem. Den som börjar använda Canoderm kan uppleva en svidande känsla pågrund av karbamid men den går över när huden byggs upp. Att huden svider betyder helt enkelt att huden är torr och behöver mer återfuktning.


Positivt

+ Bygger upp din hudbarriär

+ Minskar torrhet och klåda

+ Lämnar en återfuktande känsla

+ Minskar dagar med eksem

+ Bevisad förbättring i kliniska studier

Negativt

Svidande känsla kan upplevas i början

Läs mer och köp här 
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

OM OSS

Vi finns här för att hitta och rekommendera de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden, allt i en lättanvändlig hemsida.

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Håll dig uppdaterad

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

© 2020 by Going Places.